Training schrijven in Utrecht

Training schrijven in Utrecht

Schrijftrainingen aan het randje van de stad

Zoek je een training schrijven in Utrecht? ISCV Schrijftrainingen verzorgt trainingen bij BCN aan de Daltonlaan in Utrecht. Deze leslocatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met eigen vervoer. Je kunt er altijd gratis parkeren. De leslocatie is van alle gemakken voorzien – van airconditioning tot een coffeecorner waar je doorlopend snacks en consumpties kunt halen. BCN verzorgt bovendien een zeer uitgebreid lunchbuffet.

Training tekstschrijven in Utrecht

De schrijftrainingen van ISCV worden allemaal bij BCN aan de Daltonlaan in Utrecht gegeven. Op deze pagina vind je een overzicht van onze schrijftrainingen met data, prijzen en inschrijfformulieren. We bieden trainingen voor het schrijven van webteksten, e-mailings, blogs, verkoopbrieven en nog veel meer. De meeste trainingen worden twee keer per jaar gegeven en hebben een maximale deelname van 15 personen. Je krijgt bovendien altijd les van een senior trainer met jarenlange ervaring, zoals Wim van der Mark of Jeffrey Rijkhoff.

Incompany schrijftraining in Utrecht

Wil je een incompany schrijftraining voor jouw bedrijf? En heb je niet de juiste ruimte of technische voorzieningen? Ook dan kunnen we uitwijken naar BCN of een andere leslocatie. Dat hoeft overigens niet in Utrecht te zijn. We kunnen een leslocatie voor je boeken in heel Nederland, dus altijd dichtbij jouw kantoor. Een incompany schrijftraining is vooral interessant als je minimaal 5 deelnemers hebt. Of als je een schrijftraining wilt die volledig op jouw bedrijf, klanten en producten is toegespitst. Hier vind je meer informatie over incompany schrijftrainingen en vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Onze leslocatie in Utrecht

Wil je meer weten over de leslocatie en de faciliteiten van BCN aan de Daltonlaan in Utrecht? Klik dan hier om de website van de leslocatie te bekijken. Je vindt er ook een routebeschrijving die je eenvoudig kunt downloaden.

Meer informatie

Zoek je een training schrijven in Utrecht? En wil je meer weten over het aanbod van ISCV Schrijftrainingen? Bel ons op 030 – 88 99 125, stuur een e-mail naar info@iscv.nl of vul het formulier op de contactpagina in. Dan heb je binnen 24 uur antwoord.

training tekstschrijven in Utrecht
training tekstschrijven in Utrecht
training tekstschrijven in Utrecht